Бойко Борисов никого не спасява!

Бойко Борисов никого не спасява! Единственият когото спасява Борисов е самият себе си, а не народа!

Най-после той благоволи да отиде и да отговаря на въпроси в парламента КАК АДЖАБА СПАСЯВА НАРОДЪТ СИ?

Не видяхме отговори нито оправдания, нямаше план за спасение нито модел за управление, всичко се замазва на парче, а премиерата на премиера в Народното Събрание на уж парламентарната република си беше театрална постановка.

Опозицията повече го хвалеше и поздравяваше как се били справили отколкото да критикуват. А на въпросите как по дяволите помагат на народа стана ясно за някаква мярка 60 / 40, която още не ясно кога ще се случи, а тя е само за работещите във фирмите на ГЕРБ и ДПС най-вероятно,

а другите стотици хиляди безработни, двата милиона пенсионери и инвалиди за тях и по едно лукче от преди изборните дето ги раздаваха дето се казва няма.

Иначе казано всичко е наред и цветя и рози според него и се справяме далеч по-добре от всички големи и развити демокрации!

Фарс, театрална постановка, липса на адекватно поведение, импровизация с милиони съдби, некомпетентност и наглост както искате така го наречете, но Бойко Борисов не спасява българският народ като на него не му пука за нас, а спасява себе си.

Най-вероятно на следващите избори и на народът няма да му пука за Борисов.

Както е казал Слави „няма такава държава, ама има такъв народ“!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.