Борисов: Вие се подигравате с коронавируса. Искате да изкараме армията с шмайзерите ли?

Вие се подигравахте с коронавируса.

Изпратих самолет, за да си прибера децата от Италия.

Демокрацията има права, но има и задължения. Така че който е измамил полицаите на КПП-ата, ще бъде санкциониран. 80% производство има вече. Ние до този момент не сме ползвали армията ,за да не създаваме психоза, да не създаваме такова усещане. Полицаите изнемогват, затова сега им даваме пари. Обаче като излезе армията с шмайзерите, вече не е красива работа. И психическото здраве на хората ни е важно. Това коментира Бойко Борисов.

Ако знам, че на 13 май ще свърши тази криза, ще мога да дам безвъзмездно пари на хората, да си купим изборите – то звучи много хубаво. Що да не получат. Еми 7 милиона човека по 350 евро или долара да им дадем колко прави? Това са около 3,5 млрд. – толкова искате да раздадем. В момента даваме безвъзмездна помощ и на лекарите, и на полицаите и пазим възможността, ако продължи кризата, да имаме ресурси. Това че пазим парите, не е лошо, а обратното. Трябва да се притеснявате, ако сега раздавахме на калпак масово пари. Защото това е лош стопанин, посочи той.

Опитваме се да се оправяме с парите, които имаме и да не оставяме заеми за следващото поколение, допълни Борисов.

Източник: Petel.bg

Източник: Bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.