Борисов е много удобен за ЕС, за това от там мълчат за случващото се в България

Борисов е много удобен за ЕС, за това от там мълчат за случващото се в България Журналистът Светослав Терзиев нарече Бойко Борисов „Европейски куртизанин“, припомни водещият на предаването „Студио Хъ“ Тошко Йорданов по телевизия 7/8.

„Куртизанка е високопоставена дама за обслужване на дворцовия елит, а куртизанинът е един угодник. Европейски куртизанин е европейски угодник“, поясни Терзиев.

„Ще забележите отсътвието на европейски мнения за случващото се в България. За други държави забелязват процесите, но в България сякаш нищо не става. Това повдига много въпроси. Не очакваме някаква реакция. Бедата е, че имат механизъм за влияние.

Защото Бойко Борисов е един много удобен човек. На европейските съвети той мълчи и се съгласява, не създава напрежение и проблеми. Това е една позиция, която действително изглежда безпроблемна, но е вредна за ЕС.

Зад тази безобидност на Борисов се крие неговата друга същност. Ние чухме записи, на които той казва, че е изиграл европейските партньори.

Ако на записите е той. Той не го отрече и не поиска разследване на истинността. Дискредитира се целият ЕС. Борисов до голяма степен е рожба на Християнсоциалния съюз в Германия и неговия партньор Социалдемократическия съюз.“, поясни журналистът.

Източник: Petel.bg

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.