Борисов се мисли за Путин, иска да управлява 20 години. Не става

Борисов се мисли за Путин, иска да управлява 20 години. Не става Борисов се мисли за Путин, иска да управлява 20 години. Не става.

Путин неизменно печели избори с мнозинство в парламента. Борисов дори в първия си мандат нямаше мнозинство в парламента. Сега е с 95 депутати, и дори заедно с патрЕотите нямат 120. Управлява с плаващо мнозинство от купени.

И се готви да си купи партийки и независими за следваща коалиция след изборите. Пари има достатъчно. Но ще има най-много 85 депутати, колкото бяха на изборите през 2014 (тогава – 84).

И ще има затруднения с коалицията. Вижда се, че мътят някаква коалиция с ГЕРБ, но без него.

И ако Борисов от късогледство не се оттегля, слепи ли са целият отряд медии,, журналисти, анализатори, социолози и прочее, които го тикат напред като лудия пълководец с джипката и си мислят, че ще е като преди?

Хунта, наистина хунта – от една страна харалани, харизани и цветанки, сайтове, пропагандни сутрешни блокове, фейсбук групи, тролове, шпицкоманди от паравоенни с татуировки на мъртвешки глави, биячи преблечени в полицески униформи да пазянт от протестиращи, ДМС-та по 2-3 заплати отгоре на половин година за държавна администрация, която почти не ходи на работа, цялата държавна и местна власт впрегната…

Разбира се, и главният каскет на републиката арестува наред (временно е прибран предизборно, да не дразни много).

И всичко това не стига на Борисов да вземе властта отново. След изборите накъде ли ще се завъртят слънчогледите, по-точно задниците от тази камарила?

Иван Бакалов

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.