България очаква днес решението на Борисов за Оставка. Палатковия лагер се премести, за да му даде знак да побърза

България очаква днес решението на Борисов за Оставка. Палатковия лагер се премести, за да му даде знак да побърза

Палатковият лагер пред Софийския университет (СУ) ще бъде вдигнат малко по-късно днес и ще се премести пред Министерския съвет.

Това съобщиха протестиращите пред БНТ, пише Блиц.

„Искаме да улесним софиянци, които пътуват за работа. Полицията беше учтива и ние в жест на добра воля освобождаваме това кръстовище“, заяви Никола Вапцаров, който е взел със себе си тъпан и е едно от лицата на протестиращите.

„Това място не беше нашето. Връщаме се пред Министерски съвет (МС) да веем черните знамена“, заяви друг протестиращ пред Ректората.

Демонстрантите искали да покажат на полиция и управляващи, че могат да завладеят всяко едно кръстовище и нищо не е в състояние да ги спре.

Днес се очаква премиерът Бойко Борисов да обяви бъдещите си действия в настоящата кризисна ситуация. Вчера министър-председателят публикува във фейсбук профила си снимка с внуците си с многозначителния текст:

„Домът е там, където те се усмихват. Винаги е добре да си поговориш с дете, най-верните решения идват от тях. Време за техните усмивки и моите решения!“

Източник: Petel.bg

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.