Важните неща са, как пенсионерите оцеляват с 250 лв. Защо лекарствата са по-скъпи отколкото в съседните държави?

Важните неща са, как пенсионерите оцеляват с 250 лв. Защо лекарствата са по-скъпи отколкото в съседните държави?

Хляб и зрелища.

Засега само зрелищата.

Тези дни циркът в държавата е на високо ниво. Божков, лотарията, Гешев, СМС-те от Президентството, къде точно е Божков.

Ето днес например разбираме, че Божков е изнасилил стотици жени. Като адвокат бих препоръчала незабавно да започнат да го съдят за обезщетение, а останалите неизнасилени да го съдим за дискриминация.

Обсъждаме къде точно е отишъл – в Дубай или при Сретен Йосич. Все едно е толкова важно.

А всъщност важните неща са други. Перник още няма вода. Всеки момент язовир „Студена“ ще стигне мъртвия си обем. И цял един град ще остане без вода за месеци напред. Всъщност да има информация правителството да е започнало практически действия по осигуряване на вода за града?

Говори се за един водопровод, за едни тръби, но реално нищо не се случва. А водата изчезва. Важните неща са боклука в намерените в пристанище Варна над сто контейнера. Защото този боклук ще бъде изгорен и ще отиде в дробовете ни. Какви са всъщност важните неща? Важни за мен са проблемите, които са пред пенсионерите с 200-300 лева пенсия – как да оцелеят? Важните неща са защо лекарствата в България са по-скъпи отколкото в съседните държави?

Важните неща са защо всеки ден млади хора напускат може би завинаги България! Важните неща са защо изчезваме, демографската катастрофа! За мен е все тая къде е Божков, дали е изнасилвал някого или просто е давал по 100 евро. Не е важно каква му е къщата и какво има там. Искам правителството да отговори на важните въпроси.

А иначе – хляб и зрелища е принцип още от Римската империя. Ама май само зрелищата ни останаха. Но пък циркът си е на ниво! Ако това ви храни и ви топли!

Адв. Елена Гунчева, Фейсбук

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.