Валери Симеонов обяви ГЕРБ за тоталитарна партия

Съпредседателят на „Обединени патриоти“ и лидер на НФСБ Валери Симеонов определи ГЕРБ като тоталитарна партия.

Повод за коментара му стана заявката на Цветан Цветанов, че може да участва на парламентарните избори с нов политически проект.

Пред „Нова телевизия“ коалиционният партньор на ГЕРБ уточни, че още е рано да се каже дали в лицето на Цветанов вижда свой бъдещ партньор. По думите му все още не се знае дали бившият втори в ГЕРБ ще реши наистина да прави партия.

„В политиката не може да се изграждат отношения между партии на база лични отношения. Не е редно. Решенията в НФСБ се вземат от изпълнителния комитет и политическия съвет. Ние не сме тоталитарна партия като ГЕРБ“, каза Валери Симеонов, намеквайки, че всички решения в управляващата партия се взимат еднолично от лидера ѝ Бойко Борисов.

Според него хората имат нужда от нови проекти, тъй като недоверието в сегашните е голямо. По думите му българите имат нужда от икономическа стратегия, а кабинетът не предлага такава.

Източник: Дневник










Източник: Bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.