Васил Божков: Бойко, я кажи, защо пращаше пиарката си в офиса ми?

Намиращият се в Дубай бизнесмен Васил Божков разшири атаката си към най-близкия кръг на премиера Бойко Борисов.

В нов пост във Фейсбук той написа:

„През последните години Севдалина Арнаудова е посещавала офиса ми на ул.“Московска“43 ежемесечно. Тя не пуши пури. Бойко, ще намериш ли поне малко достойнство да кажеш защо я пращаше?“.

Той пуска и снимка на Севдалина Арнаудова, която е сред близките сътрудници на Борисов. Според правителствения сайт тя е съветник в политическия кабинет на премиера Бойко Борисов и завежда връзките с обществеността. От години тя е среднай-близките му хора. От месеци почти винаги с него при посещения или при обиколките с джипа и снима и предава директно неговите прояви. Този процес беше наречен дои „Севделина ТВ“, както се шегуват понякога и самите участници в него.

Източник: Гласове

През последните години Севдалина Арнаудова е посещавала офиса ми на ул.“Московска“43 ежемесечно. Тя не пуши пури. Бойко, ще намериш ли поне малко достойнство да кажеш защо я пращаше?#БъдетеЗдрави

Публикувахте от Васил Божков в Петък, 5 юни 2020 г.

<










Източник: Bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.