Гневния Борисов?!

Гневния Борисов?!


Гневния Борисов?!
Бойко Борисов реши да посети парламента и да избухне гневен, че там било пълно с контрабандисти и наркотрафиканти!
Ами целия български народ знае това, бе Бойко …
Има и такива дето маайки безплатно суджуци разпродават България, въвеждат закони за вечни концесии, продават всичко българско и родно, купуват си палати и подаряват на гаджетата си бижута за милиони, съсипват построеното, правят се, че строят за да усвояват милиарди, а после да правят ремонти със свои хора, за да си раздадат още милиарди, после теглят заеми за още и още …
Има, много има, ама повечето са от ГЕРБ!
Защо се гневиш, Бойко?

Не бива, огледай се, виж си ошфорните сметки, погледни си депутатите от твоята партия, некомпетентните управляващи в твоя МС, виж си смешните и некомпетентни министри-калинки … После излез на улицата, погледни бъркотията по пътищата и българските градове, поговори с някой клошар, пенсионер, младеж с образование, питай младите хора защо не искат да живеят във вече приватизираната от твоите бандити от ГЕРБ бивша държава България, погледни съсипаната ни армия, смешната полиция, разградената бивша държава България, вихрещия се бандитизъм, ограбването на българите от чужди чорбаджии, виж какво е останало от това на което ти се правиш на министър председател! На какво си министър председател, бе? На шепа разбойници в ОПГ ГЕРБ ли?

Хайде стига се прави на света вода ненапита, мутро крадлива и предателска, не търси корумпирани типове, контрабандисти и наркотрафиканти на друго място освен в бандитската групировка която ти създаде и я кръсти ГЕРБ!
Стига с твоята простотия, стига ни прави нас на прости, дебил такъв, узурпирал властта вече 9 години, унищожител и ликвидатор на България!

Аре бегай да сменяш името и на някоя друга сграда построена от нас и нашите родители, да отрежеш лентичката и да се тупаш в гърдите колко си велик … Бегай, бе – нямаш работа в парламента, а и никога не си имал, защото върховния орган в Република България никога не те е интересувал … Ти създаде диктатура, стана най-гадния диктатор в цялата ни история и ти решаваш еднолично какво и как ще бъде, какво Народно събрание, нямаш работа там, там е сбирщина която ти и твоите господари манипулирате както си искате!

Отивай да си играеш мачлета и тенис с гаджето си, спри да говориш за контрабанда, наркотрафиканти и корупция, защото ти си им боса на тези юнаци!
Тъпак …
оз. полк.инж. Кирил Стаменов – 13.11.2017 г.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.