Голям Виктор Орбан: Рязко отказвам всяко европейско предложение за спиране на газа от Русия!

Голям Виктор Орбан: Рязко отказвам всяко европейско предложение за спиране на газа от Русия! Виктор Орбан не спира да показва защо го преизбират!

Избран и преизбиран отново и отново, и отново от унгарците. Да, говорим за Виктор Орбан и да – той за енти път показа защо е премиер на държавата си вече цели четири мандата. А, да е жив и здрав, като нищо ще ги удвои.

Виктор Орбан е категоричен – газ само от Русия

Преди часове железният Орбан пак се изяви и си заслужи овациите от народа си като отсече, че ще отказва рязко и незабавно всяко европейско предложение за спиране на газа от Русия, пише istinata.net.

„Ще налагам вето на всяко едно подобно изказване или идея. Аз съм избран да мисля и работя за унгарците и това ще продължа да правя. А в интерес на унгарците, на работата ни, на икономиката ни, на просперитета ни, е да продължим да внасяме руски газ.

Това и ще направим. Ако трябва да се плаща в рубли, ще се плаща в рубли. Ако е нужно в йени, ще бъде в йени. Толкова! Ясно съм казвал и повтарям, че Унгария няма да подкрепя ЕС в санкциите й срещу Владимир Путин и Русия. Ние сме за мир, но така той не се постига“, категоричен е Виктор Орбан.

Отдавна той е обичан и уважаван не само от сънародниците си, но и от болшинството българи, които си мечтаят за премиер като него. Поне веднъж. Ами… а дано!!!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.