ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ!

 

ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ!


ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ!

30 години експлатация и унижение на българите стигат! 10 години еднолично управление на Бойко Борисов, неговата банда наречена ГЕРБ и геноцид спрямо българския народ също ни писнаха…

Да приключим с това, българи!
Да спрем да работим за мафията и бандитите от ГЕРБ и да искаме помощи като циганите …
Ще се любим,ще правим купища дечурлига, а те да ни плащат помощи?!

Да не плащаме данъци, ток, вода, газ, да крадем като циганите за да ядем и готово …
Лесно е, нали?
Шегувам се …
Ние българите сме трудолюбиви, отговорни хора, не сме безотговорни като циганите и никога няма да го направим! Държавата и без това е фалирала, а управляващите ни бандити ще изчезнат със сто от място, пък ние после ще си възродим България – това го можем и сме го доказвали през вековете!

Ще има справедливи, а не мафиотски закони, циганите ще си плащат или ще изчезнат от Родината на българите, ще възродим болници, училища, читалища, библиотеки, ще възродим селското стопанство, леката и тежка промишленост, ще се справим с демографската криза, научните постижения, образованието което беше на световно ниво, ще възродим научните и космически постижения на България, отново ще бъдем в първата четворка на космическите постижения с български космонавти и български спътници …

Да възродим българския износ на селска продукция, да възстановим запустелите села и градове, да си върнем България на българите!
Българите които избягаха да търсят прехрана и по-добър живот по цял свят ще се завърнат за да възродим вековната ни и славна майка България!

Можем го …
Вярвайте в себе си и България, българи! Време е …
България ще живее, България и българите ще пребъдем още много векове!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! (Който желае да сподели – това е мое лично мнение!)

оз.полк.инж. Килил Стаменов – февруари,2019 лето Господне.

Ние от bulnews публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.