Десислава Радева се ядоса заради фалшификация, в която я замесиха: Мишкуването ни завладява!

Десислава Радева се ядоса заради фалшификация, в която я замесиха: Мишкуването ни завладява! Съпругата на президента Десислава Радева коментира в профила си във Facebook, че съществува фалшива страница в социалната мрежа, наречена “Първата дама”

На нея се публикуват коментари и снимки от името на Десислава Радева.

“Майко мила! Както би възкликнала моя тежка “фенка”. За тази страница разбрах наскоро. Лошо няма!

Това е хубавото на демокрацията – изразяваш свое мнение, нехаресване, иронизираш.

Проблемът е, когато го правиш анонимно. От страх ли, от дребнодушие, от желание да се подиграеш, примесено с нежелание да погледнеш в самия себе си”, коментира с пост Радева по повод менте страницата във Facebook, съобщава Канал 3.

“Щото е по-лесно. Мишкуването ни завладява – бързо или бавно е без значение. Важното е, че ни завладява повсеместно и се иска вътрешна сила да не му се поддадеш.

Въпросната страница няма нищо общо с мен. Затова, админи, моля, поне не ползвайте профилната ми снимка за вашия шарж или каквото там е, защото това си е чиста проба манипулация. Продължавайте в същия дух, имате някои доста смешни постове.

А иначе – бих се притеснила, ако ме харесват всички. Бъдете здрави! Сега поне лайковете ви ще се увеличат, щото съм ларж”, допълва Десислава Радева.
Източник: blitz.bg

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.