Докога ще ги търпим да ни унищожават? Или и ние като козичките на баба Дора безславно ще поемем към участта си?

ЧУМА В ДЪРЖАВАТА

Върховният административен съд постанови решение, с което на практика се установи, че чума по животните през 2018 година в Странджа не е имало.

Което се доказа и на практика от смелата Ани Петрова, която опази своето стадо и не позволи ветеринарите да умъртвят животинките. Но стотици хиляди животни бяха зверски з*клани и загробени от електората на гербавите, който активно се включи в избиването на поминъка на българите.

Помните ли козичките на баба Дора? Курбан станаха. И много други. Заради некадърността, алчността и желанието да прикрият измамите си с евросубсидии, гербавите затриха животновъдството в България.

Как не ви дожаля за животните? Как не ви дожаля за неродените? Как не ви дожаля за хората??? Да ви се връща, всички клетви на българския народ да ви стигнат и през поколенията!

За какво беше цялата тази кр*в и смърт? За какво беше целият този ужас? За да лишите хората от поминъка им. Това беше. За да са зависими изцяло от вас за прехраната си. За да внасяме продукти от ЕС и замразено говеждо от САЩ. За да може един известен зет да замези няколко милиона.

Чума в България има. И ч*мата се казва БОЙКО БОРИСОВ И ГЕРБ! Където минат, само кр*в и тр*пове остават. Пепел само след тях. Докога? Докога ще ги търпим да ни унищожават? Или и ние като козичките на баба Дора безславно ще поемем към участта си?

Адв. Елена Гунчева, Фейсбук

ЧУМА В ДЪРЖАВАТАВърховният административен съд постанови решение, с което на практика се установи, че чума по…

Публикувахте от Ние сме Шести септември – страница на Елена Гунчева в Петък, 19 юни 2020 г.

<

Източник: Bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.