Акад. Петър Иванов: Евростат показва геноцида у нас! Събудете се ве, парлевуфрансета!

Акад. Петър Иванов: Евростат показва геноцида у нас! Събудете се ве, парлевуфрансета! ЕВРОСТАТ НИ ПОКАЗВА ГЕНОЦИДА У НАС! СЪБУДЕТЕ СЕ ВЕ, ПАРЛЕВУФРАНСЕТА!

Евростат казва, че повече от 42% от смъртните случаи у нас е било възможно да се предотвратят, но не са били предотвратени!

Това означава, че всяка година 38 200 българи са си отивали от този свят фактически по вина на тъпото безхаберно управление на държавата от селски простаци, агенти, физкултурници, неграмотници и калинки, както и заради състоянието на крадливото ни и алчно търговско здравеопазване, което е в ръцете на същите тези мерзавци или на техни близки и протежета.

И затова населението ни се срути от 9 милиона вече на 6 милиона (ние сме световен шампион по намаляване и изчезване).

По време на управлението на БСП и ГЕРБ от 2005 г. досега умрелите по вина на държавата (било е възможно да бъдат спасени, но не са били спасени) са приблизително 535 000 души. Между другото, сред тях са мои много скъпи на сърцето ми близки хора.

И България е световен шампион по смъртност на населението с 16,6 промила годишно.

Първите три причини за смърт при българите са:

1.) болести на кръвообращението;
2.) рак;
3.) инциденти и самоубийства (!).

Всичко това всъщност е осъществено от определени политически персони у нас масово убийство на български граждани. Това е геноцид.

Геноцидът, както знаем, е физическо изтребление на големи групи хора, в случая повече от половин милион от гражданското население.

Правната уредба на геноцида е предвидена в Конвенция за преследване и наказване на престъплението геноцид, приета от Общото събрание на ООН през 1948 г.
Според тази Конвенция, всички лица, които са извършили геноцид, трябва да бъдат наказани, независимо дали са правителства (!), държавни служители(!) или частни лица (!).

Конвенцията предвижда виновните да бъдат съдени или от националния съд на държавата, в която е извършено престъплението, или от нарочен международен съд.
Българският НК предвижда за геноцид сурови наказания. Формулировката на чл. 416, ал. (1), т. “б” е следното: “Който постави групата в такива условия на живот, които водят към нейното пълно или частично физическо унищожение… се наказва за геноцид с лишаване от свобода от 10 до 20 години или с доживотен затвор без замяна.”

Евростат ни казва категорично, че у нас в продължение на години със сигурност е извършван геноцид.

Сега ние, изчезващите българи от умиращата България, трябва да решим дали да накажем виновните тъпанари по върховете на властта, които още управляват България в своя полза, или като глуповати парлевуфрансета да ги аплодираме с овчедушно умиление! / акад. Петър Иванов, Демографски институт

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.