Ето как Путин коментира кибератаките на Байдън срещу Русия

Ето как Путин коментира кибератаките на Байдън срещу Русия

Президентът на Руската федерация Владимир Путин коментира заявлението на заместник-президента на САЩ Джо Байдън, че страната му ще предприеме ответни действия срещу потенциалните хакерски атаки от руска страна с цел манипулиране на изборите за американски президент, съобщава РИА Новости, цитиран от Фокус.

„Е, от нашите американски приятели може да се очаква всичко, което им е угодно. А ние нима не знаем, че официалните органи на САЩ шпионират и подслушват всички?

Това е вече добре известно на всички отдавна, това не е никаква тайна и доказателства има достатъчно, за него се харчат милиарди долари – ЦРУ (Централно разузнавателно управление на САЩ – б.пр.) работи, АНС (Агенция за национална сигурност на САЩ – б.пр.) работи, други служби“, заяви руският държавен глава пред журналисти.

По думите на Путин американската страна следи не само своите противници, но и най-близките си съюзници.

„Така че какво е новото тук? Нищо. Единствената новост е, че за първи път на високо ниво САЩ признават: първо – че се занимават с това, и второ – в известна степен заплашват, което, разбира се, не отговаря на нормите за международни съобщения“, добави президентът.
Източник: blitz.bg

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.