Здравната каса продължава да се източва с невиждани мащаби на злоупотреби

Здравната каса продължава да се източва с невиждани мащаби на злоупотреби Очевидно е, че Здравната каса продължава да се източва с невиждани мащаби на злоупотреби, досущ като всички други публични средства.

Мафиотският тумор е вече метастазирал в цялото държавно институционално тяло!

Подължавам да се питам как така един най-обикновен маркер, какъвто е PSR–теста и цената му е около 8 български лева, Здравната каса /т.е. от нашите пари/ плаща 60 лева, а в така наречените „лаборатории“, всеки от нас плаща по 100-130 лева!? Как се нарича това безобразие, освен с израза престъпна дейност.

И как е възможно да експлоатираш смъртните страхове на хората, за да ги обираш по най-долен начин и в същото време да говориш за европейски ценности и култура. Това е толкова гнусно от страна на властта и съучастниците й, че има измерения само на здравен тероризъм. Много е унизително!
–––––––––––––––––––––
Може някои да на се съгласни с мен, но моят човешки и професионален опит показват, че опита за заобикаляне на проблемите или израстването над тях е напълно погрешен. Всеки проблем трябва да се решава открито, смело и категорично.

В противен случай, човек влиза в омагьосана спирала от която няма излизане. Винаги ще има лица, които ще искат да живеят на гърба на другите по престъпен начин, но времето на такива трябва да е ограничено и те да го знаят. Всеки сам да избира.
–––––––––––––––––––––
А днес под крилото на мафията всички простаци трупат пари от продажба на страхове и това е недостойно, цинично и обществено опасно поведение, което лично аз, ако имах санкция, бих наказал по реципрочен начин и с виртуозна възпитателна техника.

За корекция и утвърждаването на добрата държавна практика.

Рибата се вмирисва от главата – PSR струва 8 лева, плащаш 130 лева и всички институции и граждани мълчат. Като отдавна умрели черноморски мафиотски риби.

Николай Марков

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.