Иван Бакалов: Из тв студията гледат като упоени и още не им се вярва, че Борисов е пътник

Иван Бакалов: Из тв студията гледат като упоени и още не им се вярва, че Борисов е пътник Из тв студиите гледат като упоени и още не им се вярва, че Борисов е пътник.

Дрънкат алабализми по инерция, без да осъзнават, че вече сме в съвсем друга политическа реалност.

С надежда очакват бащицата Борисов да вземе нещата в свои ръце и да въведе ред. Ей го, каза, че другите партии били безотговорни, не искали да подкрепят неговата идея за експертен кабинет.

И те сега изведнъж ще станат отговорни и ще се хвърлят да му целуват ръка.

Борисов иска нов кабинет тип „я елате пиленца при батко“.

И това, което го ужасява, е предсрочни избори наесен.

Защото извънредни избори ще ги прави служебен кабинет, ще бъдат по-честни, ще намалеят гласовете за Борисов. Ще се вдигнат на други партии, гласоподавателите са окуражени.

Този финал е най-добър, но ще бъде посрещнат със страшна демагория от Борисов и клакьорите му – ама как така ще даваме толкова пари за избори, ама те са безотговорни и т. н.

До есента парламентът може да промени важни закони и да бие шута на ВСС и главния прокурор.

Иван Бакалов

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.