Извънредно! Черна лимузина откара Митьо Очите по тъмна доба в Истанбул

Извънредно! Черна лимузина откара Митьо Очите по тъмна доба в Истанбул

Състоянието на подземния бос Димитър Желязков-Очите (Митьо Очите) се влоши сериозно снощи

Тази сутрин стана ясно, че са взети всички мерки той да оцелее след пораженията по целия му организъм от петте куршума, получени при престрелката на 8 юни в Слънчев бряг, предаде Флагман.

В събота срещу неделя, както и вчера около обяд, на два пъти е пристигала линейка на Спешна помощ поради влошаващото се състояние на боса. Той обаче е отказал да бъде настанен в бургаска клиника.

Около 15 часа сърцето му започнало да влиза в нормален ритъм и той поискал да хапне нещо – отказвал да поеме храна от балнесанаториума и помолил телохранителят си да отскочи до близко бистро, където правели сандвичи с много мек хляб.

Когато човекът се върнал със сандвича и му го поднесъл Митьо отхапал няколко хапки само хляб и успял да промълви, че след малко ще се изнесе от България, но не желае никой да знае къде отива. Бил много тъжен.

Източник на Флагман.бг на когото се доверихме и вчера съобщи, че около 18 часа пред балнеосанаториума в Поморие са спрели два джипа от които слезли най-верните приятели на Митьо Очите.

Откакто Желязков е настанен в Поморие той е допускал до себе си единствено Антигона. Не искал да го вижда никой друг толкова отслабнал и безпомощен. Събирането на най-близките му хора в стаята продължило около 20-ина минути, след което всички с изключение на Желязков, Антигона и гардът му слезли в лобито на хотела.

Точно в 20:00 часа пристигнала лимузина Мерцедес, Очите бил свален с инвалидна количка и поставен в полулегнало положение в автомобила.

Така кортежът поел към границата. След 50-ина минути са пресекли са ГКПП Малко Търново. Около 1 часа след полунощ Очите е бил настанен в клиника в Истанбул. Охраната в тази болница била желязна, предаде източник.

„Надяваме се да го върнат жив и здрав, за да продължи рехабилитацията си в Поморие, стаята му е непокътната – с всичкия багаж, същото е и състоянието на съседната по-малка стая, определена за телохранителя му“, казва източник на бургаската медиа.
Източник: blitz.bg/

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.