Издирват стопанина на питбул, нападнал варненка и кучето ѝ

Служители на ОД на МВР – Варна работят по случай с жена, ухапана от куче, съобщиха от пресцентъра на полицията във Варна. 

На 22.06. т.г., в района на ЖП гара – Варна, е възникнал инцидент, при който жена на 38 г. и домашното ѝ куче са били ухапани от друго домашно животно. По случая има образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор в Районна прокуратура – Варна. Работата по установяване на собственика на кучето и кучето продължава, гласи официалната информация.

Според Varna24.bg агресивният домашен любимец е порода питбул и е нападнал хъски и стопанката му в близост до заведение.

"Моля, ако някой е станал свидетел на това как питбул ни нападна мен и хъскито ми до бар "Рубик" на 22 юни в 18:55 да ми пише… Собственикът избяга, а искам да пусна жалба срещу него… Следващият път може да бъде нападнато дете!

Само да уточня, проблемът ми не е с питбулите или която и да е порода, а със собствениците на агресивни кучета, които ги пускат без повод в града. Тези животни си позволяват да се спускат на улицата към други вързани кучета, а стопаните им дори не знаят как да реагират, за да накарат кучето им да пусне захапката", сподели Илка Антонова в групата "Забелязано във Варна".

Източник: Факти.БГ

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.