Какво стана с правото на хората да избират ваксина?

Какво стана с правото на хората да избират ваксина? След като и по партийно-корупционни съображения плати с публичен ресурс милиони дози астра-зенека, властта започна масова и масирана пропаганда за ефективността на тази ваксина.

Да, тя е ефективна.

Да, по-добре някаква ваксина, отколкото никаква!

Но!

Какво стана с правото на хората да избират ваксина?

И с какво обикновените хора са по-малко важни и по-малко равни от властта и нейното обкръжение, че за властта да е една ваксина, а за тях друга?

След като с безумното Юруш на ваксините! бяха опукани всички доставени ваксини барабар с твърде много от резерва за вторите дози (надявайки се, че като му дойде времето за вторите дози ще има нови доставки – сметки не без кръчмар, а с пиян кръчмар), сега започна масова и масирана пропаганда, че то и една доза стига.

Да, една доза не е никак малко.

Да, по-добре с някаква доза, отколкото без никаква!
Но!

Какво става с правото на хората да си получат втората доза?

И с какво получилите само една доза са по-малко важни от получилите две дози?

Както каза една съседка:

– Не е вярно, че тия нас само ни правят на луди! Не, те са лудите, които ние сме оставили да се налудуват! И няма да се спрат, докато не превърнат държавата в пълна лудница!

Николай Слатински

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.