Като решим, може и да освободим Родината от крадливите гнусни копелдаци, които я разпродават заедно с нас

Като решим, може и да освободим Родината от крадливите гнусни копелдаци, които я разпродават заедно с насНякакъв от КЕВР каза: чувам, че щели да се дават едни 10 милиарда за АЕЦ „Белене“.

Ако тия пари, натърти наглецът, се дадат на ВиК, цялата ще лъсне и цената на водата няма да се покачва.

Благороден е тоз нагъл наглец. Няма да го обиждаме. Само ще напомним, че водата се качва според това, че концесионерите на водата, настоящи и бъдещи, искат тя да поскъпне, за да измъкват максимални печалби.

Завършила съм икономика и ми иде да си накъсам дипломата, като слушам как цената на водата трябвало да има социално поносима цена, и затова трябвало да се вдигне.

Опази Боже! Обикновено този аргумент се ползва за обратното, а не за стимулиране на печалбите на Веолия, концерн с 29 трилиона евро годишен оборот.
Веолия е концесионер САМО на Софийска вода и сега нашите продажници размитат на този мастодонт, да вземе водата на цяла България.

Коча Бамба знаете ли какво е? Коча Бамба е град в Боливия, където тия престъпници тъй увеличили водата на местните, че те започнали да събират дъждовна вода.

Забранили им, защото печалбите им да не намалеят. накрая местните ги подгонили тъй, че са спасявани с хеликоптер Апачи на американските ВВС от високата сграда на Световната банка в града. Тъй че – почнете Коча Бамба!

Бойко и компания са им полегнали на тия световни бандити, тъй че нашата кауза е загубена предварително.

Но помнете, че каквото и да става, в крайна сметка, можем да награбим оръжията и да изгоним търговците от храма.

Чух оня ден, че в ръцете ни има 350 000 разнообразни въоръжения, тъй че – дерзайте! Kато решим, може и да освободим Родината от крадливите гнусни копелдаци, които я разпродават, заедно с нас и бъдещето на децата ни. / Нора Стоичкова

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.