Кой стопанисва резиденцията на Бай Тошо?

Кой стопанисва резиденцията на Бай Тошо? Кой стопанисва резиденцията на Бай Тошо на Витоша?

Каква е съдбата на бившите резиденции на Тодор Живков кои са новите им собственици след промените и те инвестират в имотите?

В края на януари спецпрокурори и полицаи нахлуха в офиси на Васил Божков в центъра на София. Както и в имот в парк Витоша, известен като бившата резиденция на Тодор Живков „Аглика“.

От МВР разпространиха кадри от вътрешните помещения, от които се вижда, че автентичността на сградата е запазена.

Години по-назад, по време на приватизацията, имението е продадено на фирма, свързвана тогава с убития впоследствие банкер Емил Кюлев, разказва бившият директор на на Природен парк Витоша Тома Белев.

През 2015 г. агенция за недвижими имоти търси активно нов собственик. В обявите в интернет имението се описва като „една от най-добре пазените тайни на Витоша“.

Във вилата се помещават един голям апартамент и осем по-малки, огромна приемна, киносалон, трапезария, две кухни, фитнес, сауна, леден басейн, собствен водоизточник и дори бомбоубежище. Може да бъдете собственик на този уникален имот срещу 2 700 000 евро, или 1100 евро на кв. метър. / btvnovinite.bg

Винаги е имало приемственост при елитите било то икономически, политически или мутренски те имотите и парите са се предавали в тези среди, но никой не ги е занесъл на онзи свят само са се ползвали от този или онзи като така е било и така и ще бъде!

Бай Тошо се е ползвал с облагите на властта, но днешните са далеч по-алчни, днешните живеят на скорост, защото в мафията никой не живее дълго, никой като винаги има други, които искат да заемат мястото ти.

Винаги има такива, който се стремят към абсолютна власт – Диктатура и винаги ще има такива, които ще се борят срещу това.

За съжаление тези процеси у нас се диктуват отвън, а не отвътре и всяка Диктатура се събаря отвътре. Бай Тошо не занесе нищо на онзи свят, но остави много след себе си!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.