Корнелия Нинова с емоционално видео-послание към жителите на Област Сливен: Не се предавайте, гласувайте!

Корнелия Нинова с емоционално видео-послание към жителите на Област Сливен: Не се предавайте, гласувайте!

„Скъпи жители на област Сливен, България днес е на кръстопът, моментът е решаващ за посоката, по която ще продължи държавата ни.

Четири години бяхме категорична опозиция, единствената, не се предадохме и не се продадохме. Изработихме конкретна и справедлива програма за управление.

Имаме план за всеки регион, с който да подобрим реално живота на хората, за да има предвидимост, стабилност и сигурност за всички.

След 11 изгубени години, които ни поставиха трайно на последно място по жизнен стандарт и развитие в Европа е време за справедлива промяна.

Ние знаем как да възродим българската икономика, здравеопазването, образованието, земеделието, да повиши доходите, да запазим българската природа, да развиваме духовността, културата и спорта.

Знаем колко ви е тежко в тази криза, но вярваме в силите на веки човек и семейство по пътя към преодоляване на страха и възстановяване на страната ни.

Не се предавайте, не се колебайте, гласувайте!

Заедно всички с гласа си можем да донесем промяната към по-добро. Грижа ни е за хората, грижа ни е за вас!

Кураж и на добър час!“

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Линк към обръщението:

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.