Лечителя-дъновист и последовател на Дънов Павел Няголов препоръчва това лечение на тежки форми на грип и настинка

Лечителя-дъновист и последовател на Дънов Павел Няголов препоръчва това лечение на тежки форми на грип и настинка Павел Няголов е един от най-известните последователи на Петър Дънов, пише zajenata.bg.

Народните лечители са майстори на бързото оздравяване от настинка, простуда или пък грип. Затова методите на Павел Няголов са доказано ефективно в тази насока.

  • Бърза загрявка на краката

Две таблетки аспирин се разтварят в 100 мл. ракия. С получената течност се разтриват ходилата.

Хубаво е гърбът и гърдите да се разтрият с ракия или камфоров спирт, след което да се увият в пуловер или вълнен шал, за да може да се сгрее цялото тяло.

Би могла да се използва и прясна мас, смесена със стрити на прах няколко таблетки аспирин.

Освен това се пият поне 7 чаши топла вода с ломонов сок на ден. Може и чай с лимон.

  • Инхалации със сода за хляб и лайка

Те отпушват носа и влияят положително на дишането, защото разширяват дихателните пътища.

  • Чесън и ракия срещу хрема

Една скилидка чесън се реже по дължина на тънички резени. След това те се увиват внимателно в памук и се постаят в ушите и ноздрите. При по-силна хрема се топва чист памук в ракия и се пъха в ноздрите.

За спиране отделянето на секрети може да се смърка и солена вода. Други природни лекове в това отношение са течният мед и сокът от кромид.

  • Изпотяване

То е препоръчително, особено ако болният има температура. Когато той се изпоти, се освобождава от токсини, които са заседнали в тялото му. Веднага след изпотяването е нужно да се преоблече по най-бързия начин.

  • Раздвижване

Настиналият човек не бива само да лежи, защото така усложнява положението си. Той трябва да се раздвижва от време на време. Ако времето навън е хубаво, дори може да отиде до магазина например.

  • Масаж

Масажирайте болния още при първите му симптоми на простуда. Това ще го сгрее и ще му помогне да отблъсне по-лесно болестта.

Павел Няголов е научил много от Петър Дънов . Затова може да му се доверим напълно и да възстановим имунната си система по горепосочените начини. Успех на всички!
Източник: blitz.bg

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.