Медведев за Херсон: Ще си върнем всичко. Не забравяйте величието на руския свят

Медведев за Херсон: Ще си върнем всичко. Не забравяйте величието на руския свят

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев заяви, че е необходимо по-често да се напомня на враговете за величието на руския свят.

Заместник-председателят на Съвета за сигурност припомни, че концепцията за териториален суверенитет в Русия не е изчезнала никъде.

„Всички ще се върнат у дома. На Руската федерация“, написа той в канала си в Telegram.

Медведев отбеляза, че тревогата на всички загрижени хора е съвсем разбираема, но истерията и тревогата не са. Той призова да не се дава повод за радост на врага.

Медведев каза още, че в Курган е извършена контролна проверка на производството на военна техника в Курганския машиностроителен завод. Той изслуша докладите на изпълнителите на държавната отбранителна поръчка, както и на отделите по въпросите на снабдяването на руските въоръжени сили със съвременно оръжие, съобщава „Взгляд“.

Припомняме, че руското министерството на отбраната обяви завършването на прехвърлянето на войски на левия бряг на Днепър.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.