НАГЛОСТ за СЪД: Човечето, начело на БЛС, призова лекарите да не преглеждат болните!

НАГЛОСТ за СЪД: Човечето, начело на БЛС, призова лекарите да не преглеждат болните! Назначеният от престъпниците в ГЕРБ шеф на Българския лекарки съюз (БЛС) Иван Маджаров трябва да бъде съден за подбудителство към престъпление!

Докторът призова лекарите на не лекуват болните, защото те били виновни за епидемията от коронавирус.

„Изродът” да бъде съден поиска д-р Панчо Панайотов, който беше кмет на Дупница два мандата – първият от 1991 г., издигнат от СДС, вторият непълен – от 1995 до 1997 г.

Ето поста във фейсбук на медика, който буквално подпали мрежата:

Започвам да пиша. Обзет съм от страхотен, страхотен гняв. Обзет съм от съмнение, че нямам думи. Че няма думи.

Времето е 21 век. Страната се намира на географския континент Европа – люлката на модерността и хуманизма. Страната е член на политическия Европейски съюз- съюз на демокрация и хуманизъм.

В този век, в тази страна председател на БЛС (Български лекарски съюз), официално, публично изрича, нечувани, неизричани в човешката история думи.

Той (този никаквец, извратен екземпляр) обвинява гражданите, народа, пациентите за епидемията. Нахоква ги, кара им се, обвинява ги, заклеймява ги И произнася страховити думи- съветва лекарите да не приемат болни (да не ги преглеждат).

Чувства се обиден от хората, чувства се жертва, той, дори и семейството му(и то било изплашено).

На този никаквец няма смисъл да обяснявам. Или е много тъп, или е наглец световен. Но ще напиша за вас, които ще прочетете това. И моля, не забравяйте – дори и агнетата мълчат, само когато са умрели.

Това, което е заявил, е недопустимо, е точно обратното на медицинската етика, но и на писани правила и закони. Това е пар екселанс наказуемо престъпление по НК.ТОВА Е ПОДБУДИТЕЛСТВО ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

И защото само мъртвите агнета мълчат то:

Вие, обикновените хора ( и пациенти, и здрави) имате правото на коментари на тази страница; вие имате правото да споделяте този текст( повече хора да го прочетат).

Вие, адвокати, юристи, имате знанията и правото, да се съберете поне няколко и да предприемете инициатива, срещу това тежко престъпление.

Вие, активисти на НПО за защита на гражданските права, вие имате знания, право, а и кауза да атакувате този Менгеле.

Вие прокурори имате право да се самосезирате за това престъпление.

И накрая отново:

Този изрод апелира лекарите да не приемат болни. Сърди се. Дай ми куклите, на ти играчките. Тежко подбудителство за тежко престъпление. Подобно престъпление няма в човешката история.

Дори и агнетата мълчат само, когато са умрели. / svobodnoslovo.eu

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.