СЛАВИ НЕ КАРАЙ БОКЛУКА ДА ЧАКА!

Слави Трифонов Не карайте боклука да чака !
Не карайте боклука да чака !

СЛАВИ НЕ КАРАЙ БОКЛУКА ДА ЧАКА!

Време е да изхвърлим боклука, така е за 26 години никой не е мел, време е да играе политическата метла !
До тук добре – имаме мото, цел, посока, имаме и много гняв натрупан за четвърт век, но има НО !

Народът търси своите апостоли, търси своите водачи, но иска и лидерите, който водят хорото да поемат политическа отговорност за думите и делата си !

Точно в това се състой гневът народен и желанието да изметем политиците, но има едно НО !

Ако Слави Трифонов развее знамето на революцията и стане символ на свободата и обере народните гласове ние виждаме надежда в него, виждаме и сериозен мъж, който говори премерено и разумно, наричат го шоумен, макар че в неговото шоу има повече политика от която и да е политическа партия по отделно !

Да той иронизира, подиграва, но и поощрява всякакви политики и намираше място да се подиграе на гафовете на политиците, но и да похвали някой, който заставаше принципно и достойно зад дадено дело или постъпка !

Бойко Борисов се опита да направи коментар, че правенето на политика не било като воденето на шоу.

Да така е, последиците от шоуто са няколко сърдити политици, един усмихнат български народ, а последиците от управлението на Борисов са няколко усмихнати политици и един обиден, излъган, беден и болен Български народ, така е !

И ако Слави Трифонов е отговорен и обещае, че той няма да подлъже народът си и че ще направи това и това, и това и е последователен аз бих гласувал да ни Бъде президент, защото наистина е време да изхвърлим боклука от властта !

Ако Слави Трифонов каже твърдо „аз съм от народа и ще бъда винаги на страната на народа и ще защитавам Българският народ с всички сили и средства дадени ми от закона и народът“ !

Ние не търсим мисия, не търсим и чудеса, а ние търсим човешкото в човека !
Както е казала Ванга не е важно какъв човек си , а важното е да си добър човек !

Слави бъде честен с нас, дай ни гордост, дай ни себеуважение, върни ни честа и достойнството с гордост да казваме, че сме Българи!

Накарай ни да изправим челата и ще те последваме във всяка битка, във всяка борба срещу статуквото !
Приготви се за отпор и много заложени мини и подводни камъни, но застани по-твърдо и ние ще застанем зад теб !

Време е за конкретна стратегия за работеща икономика и работа за всички !

Време е за реална борба с демографският срив и за спасение на нацията ни !
Време е за реформа в здравеопазването и грижа за социално слабите, за старите и за болните това сме ние българите – здраво и младо избяга в чужбина и не иска да се върне вече, не иска да чуе докато на власт е това правителство !

Слави изпрати послание на всички Българи в чужбина, те те обичат и биха те последвали ! Слави Трифонов каза ще направя концерт на Орлов мост, но не само в София живеят хора, а направи турне в цялата страна и поведи народа, но не го лъжи! Излъжеш ли ни ще усетиш този народен гняв, който ние заедно с теб сме готови да излеем върху управляващата мафия !

Време е за национална стратегия за спасение на един народ, една вяра и една страна !
И нека Господ Бог е с Тебе Слави Трифонов, а ако Господ и Народът е с теб, имали значение кой и какво е срещу теб и България! Хайде да изчистим боклука сега и завинаги !
СЛАВИ НЕ КАРАЙ БОКЛУКА ДА ЧАКА, ЧЕ КОЛКОТО СЕДИ ВСЕ ПОВЕЧЕ СМЪРДИ !

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.