НиЛо си показа мечето!

nikoleta

Няма спирачки за бившата съпруга на Валери Божинов. Няма ден, в който мечтата на мъжката половина на Интернет да не публикува горещи фотоси на страницата си в социалната мрежа. Този път плейметката позира на спалнята си с любимото си мече. Kрасавицата се е излегнала на красивата си спалня, но с гръб. Така тя е застанала пред камерите, като е без дрехи, само по прашки. Николета вече се чуди какво да направи, за да си поддържа рейтинга

Типично в нейния си маниер бившата съпруга на футболиста Валери Божинов е написала, че на всичкото отгоре и може да си го позволи.

На снимката хубавицата е гушнала любимото си плюшено мече. Вероятно щом така й започва „деня на майстора” Николета Лозанова е на път отново да взриви мъжете, които гледат разсъблеченото й фото. “Искам те Ники”, възкликват виртуалните й ухажори след като снимката буквално подпали Фейсбук.

Източник: http://big5.bg/

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.