Няма да има президентска партия, аз съм офицер, а българският офицер не е предател…

Няма да има президентска партия, аз съм офицер, а българският офицер не е предател... Опитите на няколко герберски социологически агенции да създадат интриги с някаква “президентска партия” претърпяха пълно крушение.

Днес в профила си във Фейсбук, Румен Радев написа следното:

“Не се подвеждайте по действията на близки до управляващите социолози. Не се планира и няма да се планира никаква “Президентска партия”.

Президентът е независим, и е избран като такъв. И такъв ще остане до края на мандата си. Няма да става “партиец”. Президентът на България е и български офицер. Българските офицери не са предатели и не забряват как са тръгнали, от къде са минали, и кой им е помогнал.

Опитите да се прави политическо инженерство като се използва името ми, са част от онова, което превърна политиката в отвратителна дума, а политиците в най-ниско уважаваните хора…”

Припомняме, преди 2 дни, социологическа агенция даде значим процент на хипотетична партия на Румен Радев.

Целта очевидно беше да се люспят гласове от БСП, защото упорството на Корнелия Нинова превръща партията в сериозна заплаха за Бойко Борисов. Заедно с тези опити, в момента в БСП са активирани герберите да говорят за приватизации, да искат оставката на лидерката и пр.

С думите, че не е предател, Радев праща в небитието поредна интрига на Бойко Борисов… / Г.Н.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.