Образован софиянец разигра долнопробен екшън пред Шокова зала в Бургас

Образован софиянец разигра долнопробен екшън пред Шокова зала в Бургас

Образован софиянец разигра долнопробен екшън пред Шокова зала в Бургас.

Той е пречил за спирането на линейките, вдигнал на главата си охраната, псувал и обиждал полицаи, дошли на място да го укротят, съобщава Burgasinfo.com.

Буйният мъж се развихрил в неделя, около 20:45 часа, като той е бил точно на мястото, където спират линейките със спешни случаи.

Там често се опитват и частни коли да паркират, като охраната се грижи за разчистването на паркинга, за да може автомобилите на Спешна помощ да имат нормален достъп.

Охраната на болницата обаче срещнала съпротива от страна на софиянеца, затова на място пристигнали служители на Пето РУП.

Вместо да се укроти обаче, мъжът излял агресията си срещу тях с ругатни и обиди, поради което бил отведен в управлението.

На следващия ден съжалявал за буйството си и сам признал вината си. Той е бил съден за дребно хулиганство и се отървал с глоба от 100 лева с решение на Бургаския районен съд.
Източник: blitz.bg/

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.