Орбан в Белград: Някакви джудженца скачат срещу гигант, това е ЕС! Жалко и смешно!

Орбан в Белград: Някакви джудженца скачат срещу гигант, това е ЕС! Жалко и смешно!

Виктор Орбан заяви мнението си пред Вучич!

Виктор Орбан не се поколеба да изрази мнението си за политиката на ЕС спрямо Русия като го направи и по време на визитата си в Белград.

Там той бе на среща със сръбския държавен глава – Александър Вучич, който също заяви, че Сърбия няма да подкрепи безумието на Европа и то преди зимата.

Виктор Орбан и Вучич са на едно мнение относно политиката на ЕС

„Как не разбират някои хора, при това наречени „политици“, че решенията и цялостната им политика от доста време насам, са безумни и нелепи. Европейският съюз досущ прилича на джудженце, което се перчи и скача на гигант.

Защото Русия е енергиен гигант, от когото ние сме зависими, без значение дали ни харесва, или не.

Къде се е чуло и видяло това, което става днес?! Обикновено, в цялата досегашна политическа история, силните налагат санкции на слабите, а ние правим точно обратното.

При това сме съвсем близо до страната, която санкционираме – на някакви си около 2000 километра.

Не ме интересува какво ще гласуват останалите държави членки на ЕС, ние искаме да осигурим и ще осигурим топли бъдещи дни за народа си“, заяви Виктор Орбан, на когото Вучич връчи почетния за Сърбия орден „Голяма огърлица“.

Той се присъжда за големи заслуги при поддържането на мира и приятелството между двете държави.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.