Оставки се подават само, когато Борисов трябва да се спаси еднолично

Мониторинг явно има. Името е променено, завъртяно, но фактът е, че ЕС на България вяра няма.

Особено на правосъдната система.

Това обаче изобщо не притеснява Барни Ръбъла, който в типичния си нагъл стил заяви, че оставка няма да подава.

И си мисля какво ли трябва да се случи, за да подаде някой гербав оставка или пък да му повдигнат обвинение. Без съмнение – чудо. Оставки се подават само, когато Борисов трябва да се спаси еднолично. Тогава също като водач на шейна в степите, хвърля някой на вълците, за да може той да оцелее.

Горанов явно проблем няма, въпреки, че лъсна по голи смс-и и стана ясна схемата, както и натиска. Това, че живее в дарен имот, му е най-малкият проблем. Наглостта и арогантността са направо недостижими.

Барни Ръбъла и той- едно смислено предложение няма от Министерство на правосъдието, законодателството е завършен батак и потрес не само за юристите, но и за гражданите, заповеди и нормативни актове падат в съда, но Потресът на правото не намира никаква вина у себе си.

ГМР пък докара успешно България до четвърта национална катастрофа. И в наглостта си твърди, че трябва да сме му благодарни и сме имали късмет с него. Не знам кое е по-голямо – нахалството им или некадърността им…..

Явно сами няма да се махат. Свикнали са на трапезата. Свикнали са с безнаказаността. Свикнали са да крадат.

Но, когато на гладния народ започнеш да му препоръчваш да яде пасти, обикновено се стига до хвърчене на глави!

Адв. Елена Гунчева, Фейсбук

Източник: Bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.