”Отровното трио”: Може да ни арестуват, но нека, защото революцията има нужда от знаме

„Може да ни арестуват. Първите дни дори си мислех, че ще стане.

Много е трудно. Ние сме постоянно проследявани и подслушвани.

Знаят във всеки един момент къде сме и какво правим. На адвокат Хаджигенов дори вече му прекратиха няколко договора. Търси се постоянно нещо, за което да се хванат, за да ни арестуват. Може и да стане, пак казвам, дано да стане, защото революцията се нуждае от знаме“.

Това заяви в предаването „ЕвроДикоф“ скулпторът Венцислав Минеков, част от „Отровното трио“.

Адвокат Николай Хаджигенов коментира наученото от протестите през изминалите две седмици. По думите му, гражданското общество у нас не съществува и в момента то тепърва се създава.

„Хубаво е, че има едно поколение, което изобщо не гледа никаква телевизия и сигурно не знае и други имена извън Бойко Борисов и Гешев. Това е чудесно, защото младите хора нямат този негативен товар на гърба си“, посочи юристът.

Арман Бабикян обясни, че това, което е разбрал за изтеклото време е, че тапата на страха вече е излетяла.

„Може би не целият страх, но с това се отпуши. Както много правилно отбеляза вече професорът, времето на креватните демократи, които дават съвети във Фейсбук как трябва да стане това нещо някога, приключи“, посочи Бабикян.

Източник: Фрог нюз

Източник: Bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.