От Войнски Съюз „Васил Левски“ и БНО „Шипка“ поздравяват всички свои членове и симпатизанти с националният празник на Будителите!

От Войнски Съюз „Васил Левски“ и БНО „Шипка“ поздравяват всички свои членове и симпатизанти с националният празник на Будителите! Ние от Щабът на Българското опълчение Ви приветстваме с този празник, ние знаем, че всеки един от Вас се е пробудил и във всеки един от Вас живее по един Будител !

Дали ще охранявате границата ни, или ще помагате на хора в нужда, дали ще протестирате срещу неправдите, или ще асистирате на болни хора, дали ще развеем знамето на майка България, или ще възпитаваме деца всеки един от Вас будителства по различен начин и няма маловажни действия, а има действия и бездействия !

Всеки един от Вас има в сърцето си искрата на Българският будител и всеки един е нужен на майка България в тези бездуховни времена !
Благодарим Ви, че сте с нас и че всички заедно сформираме Българското опълчение!

Използваме и случаят да благодарим на нашите съпруги, майки и бащи, на нашите близки, които неизменно ни отменят в нашите чисто житейски трудности докато ние сме се отдали на призванието си!

Благодарим Ви, без Вас Българското опълчение не би било възможно да просъществува! Вие сте истинските Будители и не сме просто инструменти на съдбата !

Прекланяме се пред подвига на всички Български Будители днес и се кълнем, че ще продължим делото им за една чиста и свята свободна България!

Да, България има нужда от Апостоли днес, но апостолите имат нужда от близки съратници ятаци имат нужда от Вас и не е нужно да си Важен днес, важно е да си нужен, а ние сме нужни повече от всякога на майка България !
Честит празник и побеждават силните духом !

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.