Павлова отказва да дава показания пред прокуратурата за язовир “Студена”! Не била виновна за нищо…

Павлова отказва да дава показания пред прокуратурата за язовир “Студена”! Не била виновна за нищо…

Лиляна Павлова упорито отказва да се прибере в България и да даде показания пред прокуратурата как точно е извършен ремонта на язовир “Студена” според нея прокуратурата трябвало да търсят виновниците във ВИК Перник и други министерства,

но не и в регионалното, защото МРРБ е доказало през годините, че може и знае как да направи живота на хората в България по-добър.

Всички знаем, че именно ние в регионалното министерство още от времето на Росен Плевнелиев сме създавали условия за по-добра жизнена среда на всеки един човек в България и никога не сме застрашавали живота на хората.

Грозни инсинуации по адрес на МРРБ не са факт от кризата в Перник, години наред по наш адрес са се създавали фалшиви новини, че сме свързани с олигарси и правим некачествени проекти, но истината е само една, ние мислим за хората.

Затова и не считам, че трябва да се явявам на разпит в прокуратурата, за ремонт който е финансиран с парите на Световната Банка и всички са наясно, че е извършен по правилата и че всички разпоредби са спазени.

Лично Бойко Борисов ми е гласувал доверие да бъда министър в това министерство на два пъти и си мисля, че той е наясно, че няма как да предам него, Герб и доверието на нашите членове и симпатизанти.

В момента прокуратурата си търся изкупителни жертви заради кризата, но Лиляна Павлова няма да я превърнат в такава според адвокатите и, тя няма намерение да си идва в България, за да забъркват името и в скандали, които не я касаят. / informiran

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.