Пиян нападна полицаи с дървен кол в Бургас

Задържан е мъж, опитал в нетрезво състояние да удари полицейски служител с дървен кол в Бургас, съобщиха от ОДМВР-Бургас.

Около 21.30 часа на 6 април служители от „Специализираните полицейски сили“ се отзовали на сигнал за скандал в частен дом на ул. „Явор“ в кв. „Горно Езерово“, като в близост до входната врата на къщата установили седем-осем мъже, говорещи на висок тон, един от които бил във видимо нетрезво състояние. Той псувал и обиждал останалите.

С цел прекратяване на скандала служителите отправили устно разпореждане към нетрезвия мъж, но той станал още по-агресивен и насочил обидите, псувните и заплахите към полицаите. В един момент той взел от земята дървен кол и опитал да нанесе удар с него по единия от служителите. Това наложило използването на физическа сила и помощни средства (белезници).

Източник: Факти.БГ

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.