Президентът Румен Радев отсече: Ще дадем оръжие на Украйна само през трупа ми!

Президентът Румен Радев отсече: Ще дадем оръжие на Украйна само през трупа ми! Румен Радев се закле, че няма да позволи България да бъде въвлечена във войната!

България няма да бъде въвлечена във войната, в това се зарече публично президентът Румен Радев. И отсече, че оръжие на Украйна ще бъде дадено само през трупа му, тази няма да я бъде!

Румен Радев твърдо против – не на оръжие за Украйна!

Според държавния глава е не само недопустимо, но и подло, дори престъпно, да се замесваме сами във военен конфликт, което ще донесе единствено допълнителни загуби и щети за бедната ни държава.

Румен Радев порица остро манията на кабинета на Кирил Петков и Асен Василев, които от месеци са се вгледали единствено в украинските бежанци и в самата Украйна като тотално забравиха коя държава и кой народ управляват. И за чие благо всъщност са избрани да работят.

„Това, което се разиграва вече месеци у нас, е абсурдно и съжалявам да го кажа, но надали ще продължи още дълго. Все повече са хората, които виждам, че не издържат и ще излязат на улицата. И ще бъдат напълно прави.

Ставаме все по-бедни, инфлацията ни е стиснала за гушите. Икономиката, енергетиката са в колапс, а разни шарлатани се опитват да играят игрите си за извличане на лични дивиденти. В този тежък момент това е престъпление и ще направя всичко, тази практика да се прекрати“, заяви Радев.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.