Путин: Няма съмнение, че Русия ще постигне целите си в специалната военна операция в Украйна

Путин: Няма съмнение, че Русия ще постигне целите си в специалната военна операция в Украйна Русия, въпреки усилията на противниците ѝ, несъмнено ще постигне целите си в специалната военна операция в Украйна.

Това заяви руският президент Владимир Путин днес по време на среща с майки на военнослужещи, участващи в операцията, съобщава ТАСС.

„Те в крайна сметка се опитват да постигнат целите си. А ние трябва да постигнем нашите собствени. И ние ще ги постигнем без съмнение“, подчерта Путин, съобщава ТАСС.

Той добави, че противниците на Русия действат в информационното поле, насърчавайки хората към деструктивни действия, опитват се да обезценят благородния импулс за защита на хората в Донбас, Запорожие, Херсон.

„Към какви действия подбуждат? Те подбуждат към деструктивни действия, които анулират и дискредитират това, за което загина вашият син“, каза Путин, обръщайки се към майката на старши лейтенант, загинал по време на боевете.

„Ето за какво се прави: да се обезцени това, което правят нашите момчета и да обезценят нашия, според мен, много благороден импулс да защитим нашите хора в Донбас, Запорожие, Херсон“, каза Путин.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.