Руските сили са убили днес 10 терориста от “Ислямска държава”

php90xhis

10 бойци, свързани с екстремистката групировка “Ислямска държава”, са били убити от руските сили днес в специална операция в Северен Кавказ. За това съобщават руските власти, цитирани от агенция ТАСС.

В изявление на националния комитет на Русия за борба с тероризма се казва, че “по предварителни данни 10 терориста са били неутрализирани”. В текста се казва още, че всички те са били участици в една и съща въоръжена група, чиито членове се кълнат във вярност към Ислямска държава.

Убитите са открили огън срещу руските служители на реда и започнали да хвърлят гранати, тъй като били притиснати в гориста местност край град Налчик, областта Кабардино-Балкария. Антитерористичната операция продължава.

Източник: http://offnews.bg/

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.