Скандални подробности за женския бой в Столипиново

Изплуваха скандално-пикантни подробности за младите ромки Радена и Фотиния (имената са умишлено сменени), които си спретнаха епично меле на улица "Калина“ в квартал Столипиново миналия петък, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Оказва се, че зората на конфликта е от началото на месеца, когато при друг скандал в квартала се били събрали хора (въпреки мерките). Тогава Фотиния казала на Радена, че е "***“ и че си има любовник. Заради това Радена се скарала с мъжа си, който също чул казаното. Нещата обаче ескалирали когато детето ѝ споделило, че и други хора я наричали "***“. Затова Радена решила да търси сметка на другата млада жена.

В петък тя пристигнала в дома на Фотиния, което миела чинии на двора. Попитала я защо е изрекла тези думи? Фотиния я помолила да говори по-тихо, за да не чуят съседите, но Радена настоявала да знае. След секунди пристигнали родителите и свекървата на Фотиния, които чули ескалиращия скандал.

Майката започнала да дърпа "гостенката“, за да я изведе от двора, но тя се отскубнала и се хвърлила към Фотиния. Двете се хванали за косите и започнали да се карат жестоко. Секунди по-късно Фотиния се навела, взела една чаша и я треснала в лицето на Радена, като я нарязала и от раните започнало да тече кръв.

Радена тръгнала да излиза от двора, но двете все още се държали за косите. Така се озовали на улицата, като дърпането продължило с пълна сила – чак дрехите и на двете се скъсали. В един момент Фотиния захапала Радена за ръката, за да се отскубне, но скандалът не спрял.

Пристигнали двама служители на специализираните полицейски сили. Те разтървали буйстващите ромки и звъннали на колегите си от Шесто РУ. Дошла и линейка. Радена била откарана първо за преглед, а после в ареса. Фотиния – направо в ареста. И двете прекарали там по 24 часа.

И двете били изправени пред съда заради проява на дребно хулиганство. За подобни случаи законът предвижда до 500 лева глоба или задържане за срок до 15 денонощия. Тъй като момичетата са с чисто съдебно минало и добри характеристични данни, магистратите им отредили по 200 лева глоба за всяка. Участничките в мелето могат да обжалват решението на съда.

Източник: Факти.БГ

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.