Стойнев, БСП: Кой ще се извини, че председателят на НС е проста кърджалийска гугутка?

Стойнев, БСП: Кой ще се извини, че председателят на НС е проста кърджалийска гугутка?

Кой ще се извини, че премиерът е обграден с тъпанари и как бихме реагирали, когато председателят на парламента е проста кърджалийска гугутка.

Това каза заместник-председателят на ПГ на „БСП за България“ Драгомир Стойнев, съобщава Телевизия Евроком

Думите му бяха предизвикани след декларация на ГЕРБ, която беше прочетена от депутата Тома Биков. Това беше по повод искането на оставката на проф. Иво Христов.

„Само че когато си обграден от тъпанари, нито може да се прави политика, нито да се говори истината и да се правят реформи“. Цитирам министър-председателя Бойко Борисов. Кой ще се извини за тези думи? Вие тъпанари ли сте, че не може да проведете реформи? Позволява се в парламента, знаейки каква декларация ще има, да имаме поглед върху едно изказване, извадено от контекста, а не да се съсредоточим в реалните проблеми в страната“, заяви Стойнев по повод декларацията на Тома Биков.

Той попита как биха реагирали, когато председателят на Народното събрание е проста кърджалийска гугутка. „Това е казано от министър-председателя“, отчете още Стойнев.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.