Тази снимка обиколи целия свят! Не може да си представите какви коментари предизвика!

Има държави, в които всички правила трябва да се спазват …

7_661

Снимката, която публикуваме, предизвика хиляди коментари в Интернет. Фотосът обиколи всички големи социални мрежи , след като беше постнат в Reddit.

Едва ли е голям броят на хората, познали веднага какво е снимано… На кадъра всъщност е запечатан начин за наказание на ученици . В 21 век все още има страни, в които подрастващите получават „заслуженото“, ако не внимават в час.

Учителят кара непослушника да коленичи върху ориз или малки камъчета. Наказаният стои така в продължение на 15-30 минути, като това му причинява адска болка.

Хората от „цивилизованите“ държави не могат да си представят как в днешно време все още се ползват такива спартански методи за възпитание. Те не крият възмущението си и пишат, че са потресени. Има обаче и такива, които приемат нещата с усмивка и отбелязват, че „така се става нинджа“.

Източник: http://razmisli-strasti.info

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.