Тарикат пие и яде без да плаща. Бил от НАП

Бургаски тарикат обикаля заведенията, представя се за инспектор от НАП, пие и не плаща. За случая ни сигнализира Десислава Табакова, собственик на заведение „Бели нощи”, намиращо се в ж.к.”Братя Миладинови”.

В петък сутринта, точно в 08:47 часа мъжът, който е на видима възраст 30-35 години, седнал на една масите. Бил сам, но много сговорлив, пише Флагман бг. Побързал да се похвали, че работи в НАП. Изпил набързо 4 големи водки с 2 коли и при всяка поръчка предупреждавал сервитьорките, че ще им прави проверка. „Наред ли ви са всички документи?”, питал на няколко пъти мнимият данъчен.

След като обърнал 4 водки за малко повече от час, станал и си тръгнал, без да сметне за нужно да плати. Собственикът на заведението изпраща кадри, за да предупреди колегите си да не обслужват този човек, докато не си плати.

Източник: Факти.БГ

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.