Това не е държава, а зверилник! Всеки си прави каквото си иска, рекетира и обира безнаказано

Това не е държава, а зверилник! Всеки си прави каквото си иска, рекетира и обира безнаказано Дисциплината няма нищо общо с диктатурата!

През социализма имаше дисциплина, а сега сме свидетели на свирепа диктатура, която налага и изисква.

През социализма всички получаваха доходи, с които покриваха всичките належащи човешки нужди или странични разходи, докато при демокрацията получаваш минимално заплащане, с което те принуждават да платиш 2 пъти по-голями сметки за ток и вода, защото ако не ги платиш ще ти спрат и тока и водата без значение от това дали си безработен и дали имаш деца, ще те принудят да изтеглиш заем, за да ипотекираш къщата си и накрая ще те изхвърлят на улицата.

Нямаш ли пари, няма и да те лекуват, няма и да живееш,ето защо парите изместиха всички човешки ценности, на които се наблягаше през социализма, който беше подсигурил всичко останало.

За да се развива една държава, трябва в нея да има железна дисциплина и контрол във всяка една област от образование до спорт, съдебна система или здравеопазване.

В момента, в който всеки започне да прави каквото си поиска и където го поиска, да рекетира и обира безнаказано, то това вече не е държава, а зверилник…

Ива Иватта, Фейсбук

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.