Третото „Велико народно въстание“ ще е на 22 септември – Денят на българската независимост

Третото „Велико народно въстание“ ще е на 22 септември – Денят на българската независимост В центъра на София се събират участници за 67-ата вечер на антиправителствените протести.

Организаторите от „Отровно трио“ обявиха 22 септември – Денят на българската независимост, като ден за третото „Велико народно въстание“, пише bnr.bg.

Третото Велико народно въстание ще е на 22 септември от 17 часа. Сборният пункт е площад „Независимост” в София.

„Събираме гражданите на този площад, не за да празнуваме, а да заявим ясно и високо, че искаме своята независимост от мафията, която представлява Борисов.

Ние няма да отстъпим назад, нещо повече, ще увеличим натиска независимо от побоя, обгазяването, независимо от кафявата пропаганда, която се лее към нас от управляващите.

За нас Борисов вече е минало, на 22 септември ще чуете петте приоритета пред България, които трябва да гоним. Ние сме свободни да променим държавата си към добро”, категоричен е адвокат Хаджигенов.

Целта на всеобщото недоволство си остава непроменена – оставка на правителството на Бойко Борисов и на главния прокурор на страната Иван Гешев.

„Да заявим ясно, че няма да отстъпим назад, ще увеличим натиска, независимо от фалшификациите и кафявата палитра на и пропагандата. Независимостта и свободата трябва да бъдат извоювани! „

На третото народно въстание триото ще провъзгласи петте най-важни приоритета, които ще дадат яснота за изхода от създалата се ситуация в България, допълва БНР.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.