Тук няма значение каква компетентност имаш, нито какво образование, важно е да си посочен като удобен, лично от вожда

Тук няма значение каква компетентност имаш, нито какво образование, важно е да си посочен като удобен, лично от вожда Счетоводителката Теменужка Петкова строи ядрени централи. Какво толкова, нали?

България отдавна измести САЩ и се превърна в държавата на неограничените възможности. Тук няма значение каква компетентност имаш, нито какво образование, най-малко дали си носител на орден за логорея или изглеждаш абсурдно като зеленчук, посаден в асфалт.

Единственото важно е да си посочен като удобен, лично от вожда на източното сикаджийско балканско предприятие!

В същото време някак естествен ни изглежда вече поривът на яловото министерство на образованието, който има за цел да екзекутира духа на младите хора – ученици, с някакви тъпи матури, провеждана с камери в тоалетните. И в задниците им!

Това е за да се чувстват като достойни европейци, докато парлелно с напрежението им продават, срещу 50 лева, отговорите на тестовете. Големият образователен шлем свършва с приемен изпит в Алма матер – майката университетска хранителка, където приемат с тройка. Приемат и произвеждат неграмотни студенти!

Засега ще спра с горните два факта. За по-лесно смилаемо, наложете шаблона и приемете, че този разпад в държавността е истинската причина за превземането на абордаж на българската държава от съвсем истинска мафия.

Единствената организация на която е необходима слаба държава е мафията! Мафия. И вие живеете, дишате и мечтаете в мафиотска среда.

Надявам се да разбирате защо нямаме никакъв шанс, докато триста бандита не увиснат по дърветата.

Без наличие на подобен, напълно демократичен обществен отговор, бъдещето ни ще продължи да се експлоатира от банда престъпници и задължителната около тях агресивна по свой начин обществена шлака… / Николай Марков

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.