Убийство в Свищов след пиянски скандал

Пиянски скандал в Свищов е завършил с убийство, пише. Кървавият инцидент е станал в нощта на събота срещу неделя в заведение, известно сред местните като “Ловното”, предаде TIMES.bg.

В злополучната вечер семейство зърнопроизводители се събрали да отпразнуват приключването на жътвата в ресторанта. Според очевидци компанията се почерпила с алкохол, при което възникнала кавга с управителя на заведението, както и препирни с певицата и готвачката. Празнуващите нападнали готвачката – майка на управителя и избили зъбите ѝ. Най-агресивни били баща и син от почерпената компания. Управителят посегнал на нападателите на свой ред, в резултат на което почерпеният син бил убит с тежък предмет. Бащата пък получил кардиологична криза и е приет с инфаркт в болницата във Велико Търново.

Изясняват се обстоятелствата около фаталния случай, с какъв предмет е убит младия мъж и причините, довели до скандала. По случая е образувано досъдебно производство.

Източник: Факти.БГ

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.