Хванаха криминално проявен с голямо количество наркотици

Криминално проявен мъж е задържан с голямо количество марихуана в Пловдив. Това съобщиха от Областната дирекция на полицията, цитирани от Фокус. В хода на извършените процесуално-следствени действия от жилище в града, обитавано от 38-годишен мъж служители на Криминална полиция от Трето РУ открили и иззели марихуана с общо тегло 272.4 грама. Извършителят на престъплението е криминално проявен и осъждан, родом от Кърджали.

При претърсване на адрес на улица "Иван Арабаджията", служителите на реда намерили наркотичното вещество скрито в черна пластмасова кутия и найлонов плик.От жилището е иззета и електронна везна, по която също са открити следи от марихуана.

Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 354а ал. 1 от НК. Материалите са докладвани на Окръжна прокуратура, а мъжът е задържан с прокурорско постановление за срок до 72 часа.

Източник: Факти.БГ

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.