Хората са наясно, че мутрите трябва да си тръгнат. Предстои гражданско неподчинение в страната и обсада на парламента

„Не сме тук за вота на недоверие.

Вотът на недоверие е 12-ти ден по улиците“.

Това заяви пред БТВ един от организаторите на протестите Арман Бабикян, който е пред Народното събрание.

„Начинът, по който може да си тръгне тази власт, е когато това Народно събрание спре да функционира. Ние не сме тук за вота на недоверие, той е поредният. Вотът на недоверие тече 12-ти ден на улицата. Не сме тук да го чакаме. Хората са абсолютно наясно, че мутрите трябва да си тръгнат. Предстои гражданско неподчинение на много места в страната и обсада на парламента“, каза той.

В същото време повече хора се събират пред сградата на Народното събрание в деня, в който ще се обсъжда Вотът на недоверие.

Както е известно, днес протестиращите ще изразят своето недоволство още от сутринта. В момента се чуват мощни викове „Оставка“. Според хората, които искат оттеглянето на управляващите, трябват нови лица. „Тези хора няма как да направят промяната“, каза един от протестиращите.

Източник: Petel.bg

Източник: Bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.