Цялото управление на ГЕРБ е белязано от грубо погазване на законите

Цялото управление на ГЕРБ е белязано от грубо погазване на законите

ПРАВОТО Е КАТО ФУТБОЛА, ВСЕКИ ГЕРБЕРАСТ ГО РАЗБИРА!

Сайтът „Пловдив-прес“ съобщава, че Правната комисия към Общински съвет – Пловдив, ще се ръководи от …..филолог.

Но пък верен на ГЕРБ кадър.

Ще се запитате какво общо има филологията с правото. Няма!

Няма и как да има. Но пък в ГЕРБ са много демократични – ставаш, не ставаш, разбираш, не разбираш, след като ти се прище някое постче и си наш верен човек, го имаш!

Цялото управление на ГЕРБ е белязано от грубо погазване на законите, което досега не е установено само защото прокуратурата е назначена с наши хора, и се оглавява от баш Наш човек.

Затова и за тях законът е нещо като футболът и политиката – всеки разбира от него.

Поредното безумие. В Общинският съвет има и юристи, но от други групи. Малко юристи се съгласяват на резила да ги свързват с ГЕРБ.

Но вместо логичното решение да се даде председателството място на юрист, па макар и от друга партия, естественото малоумие на гербавите им подсказва, че така и така правото няма да има никаква сила през мандата им, така че няма проблем филолог да преценява законосъобразността на предложения и решения.

Ето това е държавата на гербавите калинки. И да припомня – КАЛИНКИТЕ СА ХИЩНИЦИ! / Адв. Елена Гунчева, Фейсбук

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.